p1Фан ООД
работи от 1993 г. в областите отопление, вентилация и климатизация.

Ние осигуряваме инженерингови и ефективни технически решения за обществени, битови и търговски обекти. Извършваме цялостно проектиране, доставка, монтаж и сервиз на: стандартни и соларни системи за отопление, водопроводни и климатични системи, газови инсталации за бита и промишлеността, вакуумно-тръбни и плоски селективни слънчеви колектори, бойлери и соларни компоненти, компоненти и арматури за отоплителни системи, котли на газ и течно гориво, котли и камини на био маса, термопомпи, климатици, горелки и др.

Основен приоритет на за нашата компания е коректното обслужване и осигуряването на качествена продукция на достъпни цени към дистрибутори и крайни клиенти.

Нашата търговска практика е спечелила доверието на добре познати на европейския пазар марки като Viadrus, Atmos, Wolf, Bosch, Stiebel Eltron, Lamborghini, Emmeti, Grundfos, Baymak, Tatramat, Ezinc, Elco, Dakon, Greyko и др.

Стратегията на фирмата е насочвена върху използването на възобновяеми енергийни източници – тенденция, широко разпространена и в енергийната политика на Европейския Съюз. Предлагаме съоръжения изгарящи био маса, термопомпени инсталации на вода и въздух, слънчеви инсталации за подготовка на битова гореща вода (БГВ).

Всички предлагани продукти от Фан ООД са сертифицирани и имат декларации за съответствие. Компанията работи по програма REECL.